هدلایت ال ای دی در خودروهای جدید به طور گستردهای فراگیر شدهاند. این محبوبیت به خاطر عملکرد خوب آنها است و به خاطر دوام بالایی که دارند، نیاز به تعویض چراغهای جلو را از بین خواهند برد. به راحتی، چندین برابر چراغهای هالوژن معمولی عمر میکنند و باعث صرفهجویی در هزینههای خرید لامپ خودرو میشوند.
نصب مناسب هدلایت ال ای دی
برای خودروهای مختلف که از اندازههای مختلف کاسه چراغ استفاده میکنند، میتوان هدلایت مناسب را پیدا کرد. برخی از هدلایت ال ای دی موجود در بازار، قابلیت تنظیم ارتفاع دارند و میتوان آنها را برای کاسه چراغهای مختلف تنظیم کرد. لامپهای ال ای دی در صورتی که در جایی درست قرار نگیرند، نمیتوانند نور مناسبی را تولید کنند. در برخی از مواقع، لامپهای قدیمی کم نور با انواع لامپهای ال ای دی تعویض میشوند، ولی نور لامپهای ال ای دی به صورت مناسب محیط جلوی خودرو را روشن نمیکند. این اشکال به خاطر قرار نگرفتن مناسب لامپ درون کاسه چراغ است.
برای ساخت کاسه چراغ، باید محاسبات گوناگونی انجام شود تا نور تولید شده از لامپ بتواند به طرز مناسبی محیط جلوی خودرو را روشن کند. نور چراغهای جلوی خودرو باید به گونهای باشد که باعث اذیت راننده مقابل نشود و در عین حال، گسترش خوبی هم داشته باشد. کارخانههای خودرو سازی باید کاسه چراغی را طراحی کنند که بتواند شدت نور را افزایش دهد و این نور در زاویه مناسبی پخش شود. هدلایت ال ای دی معمولا به گونهای هستند که در جای مناسب قرار میگیرند، اگر این طور نبود، باید آنها را با لامپهای مناسب تعویض کنید.
هدلایت ال ای دی مصرف کمی دارند و هیچ فشاری را به سیستم تولید برق خودرو وارد نمیکنند. مصرف پایین باعث میشود تا سیمکشی و قطعات مورد استفاده در سیستم روشنایی خودرو مانند آفتامات چراغ، دیرتر خراب شوند و هزینههای نگهداری پایین آید. شدت نور تولید شده توسط لامپهای ال ای دی از لامپهای معمولی رشتهای بیشتر است و نور تولید شده، از استانداردها خارج نمیشود و برای چشم ناراحت کننده نیست. اگر نور لامپهای جلوی خودرو بیش از حد زیاد باشد، باعث اختلال در دید رانندگان مقابل میشود. در جاهای تاریک اگر راننده مقابل نتواند به خوبی جاده و محیط جلوی خودرو را ببیند، نمیتواند در مواقع وم در زمان مناسبی واکنش نشان دهد که باعث بروز خطر خواهد شد.
اجزاء تشکیلدهنده هدلایت ال ای دی
هدلایت ال ای دی از اجزاء مختلفی تشکیل شده است. برای تولید نور از دیودهای نورانی استفاده میشود و نسبت به قدرت لامپ، تعداد دیودها متفاوت خواهد بود. معمولا در هر لامپ تعدادی دیود نورانی وجود دارد که در کنار یکدیگر نصب شدهاند. برای تطبیق ولتاژ، نیاز به یک مدار مبدل ولتاژ است که در این لامپها در پشت دیودهای نورانی قرار داده میشود. این مدار باعث ثابت ماندن ولتاژ نیز میشود و در صورتی که ولتاژ باتری، در اثر مصرف برق بیش از حد اجزاء دیگر خودرو کم شود، این مدار مانع از کاهش ولتاژ در خروجی میشود و در کارکرد دیودهای نورانی تاثیری نمیگذارد.
بردهای تطبیق ولتاژ لامپهای ال ای دی، در اثر عبور جریان زیاد، گرما تولید میکنند که در صورتی که این گرما کنترل نشود، باعث خراب شدن برد و دیودهای ال ای دی میشود. در پشت لامپهای ال ای دی خودرو، یک فن وجود دارد که با گردش هوا کار خنک کردن برد و لامپ ال ای دی را انجام میدهد. این اجزاء تشکیل دهنده به اندازه کافی کوچک هستند که بتوان از آنها به جای لامپهای قدیمی استفاده کرد.
میتوانید به اسمارت آپشن مراجعه کنید تا انواع مرغوب هدلایت ال ای دی را با قیمتهایی مناسب تهیه کنید.
تعویض چراغ های خودرو با هدلایت
ای ,ال ,دی ,لامپهای ,نور ,خودرو ,ال ای ,ای دی ,لامپهای ال ,هدلایت ال ,که در
درباره این سایت